Vragen? Mail ons: info@greenleadership.nl
Green Leadership text

Green Leadership

 

Je wilt graag verduurzamen en je hebt ideeën, maar wie kan je daarbij helpen op een praktische en vooral realistische manier? Je snapt dat veranderen meer impact heeft dan alleen een aanpassing in je producten en diensten, maar waar moet je nog meer aan denken?

Ons motto is dat we graag bij je terugkomen. Wij gaan voor een duurzame relatie. Dat bereiken we met elkaar door de beste oplossing te bedenken. Wij zorgen dat onze jarenlange ervaring en kennis van transformaties naar een nieuwe manier van werken, goed worden ingezet voor een gezamenlijke groene toekomst.

Waarom Green Leadership?

De wereldwijde focus op duurzame ontwikkeling, klimaatverandering, ethisch handelen, maatschappelijke verantwoordelijkheid en transparante toevoerketens is steeds verder toegenomen in de afgelopen jaren. En met deze veranderingen ook de vraag naar duurzame bedrijfspraktijken.

Wij volgen de Global Goals in onze aanpak.

IN 2015, WORLD LEADERS AGREED TO 17 GLOBAL GOALS.
https://www.globalgoals.org/

Green Project Management – GPM®

Voor duurzame veranderingen in jouw organisatie hebben wij een geaccrediteerde projectmanagement aanpak. Als eerste in Nederland kunnen wij trots melden dat je bij ons de GPM® training kunt volgen.

GPM_Training_Partner

Green Leadership

Green Leadership Model

Hoe je ervoor kunt zorgen dat de initiatieven in jouw organisatie op een verantwoorde duurzame manier verlopen vertellen we je graag als onderdeel van ons Leadership programma.

Wat betekent de aanpak?

Green Leadership gaat over het bewust zijn van je omgeving en ethisch het juiste doen. Programma’s en projecten gaan we voortaan duurzamer uitvoeren. Omdat je het zelf wilt, omdat het nodig is en omdat wij verwachten dat er meer verplichtingen komen vanuit wet- en regelgeving.

Wij kennen de regels en de juiste aanpak en zorgen daarbij dat jij en jouw organisatie die binnen een mum van tijd ook door hebben. Het gaat bij elke verandering over gedrag en cultuur, jouw mensen meekrijgen. Als dat lukt lever je efficiënt en effectief de juiste producten en diensten zonder in te leveren op resultaten. Daarnaast zorgen we met onze gezamenlijke aanpak voor een betere planeet waar wij en onze dierbaren blijvend van mogen genieten.

In essentie draait de green-leadership-aanpak om mensen, processen, producten, profijt en de planeet (5P: People, Proces, Product, Profit and Planet). Deze facetten komen naar voren in een Green plan van aanpak, opleidingen en uiteindelijk in de implementatie.

Green Splash

Hoe pakken we verduurzaming aan?

Veranderen en verbeteren start met meten. Wat is de huidige situatie? Wat is de gewenste situatie? En hoe te komen we van A naar B? Wij voeren samen met de mensen in jouw organisatie een Green assessment uit, helpen met het ontwikkelen van visie, en stellen Objectives and Key Results (OKRs) op. Om tot een duurzame verandering te komen is de borging van kennis van belang. Wij zorgen voor de opleidingen.

Uiteindelijk zullen de organisatieveranderingen zelf in kleine stappen plaatsvinden met continue feedback en een Agile manier van werken. Wij coachen vanaf de start, laten zien wat de bedoeling is, we kijken mee en we stellen jou daarmee in staat om invulling te geven aan een duurzame groene toekomst.