Vragen? Bel ons: 085 – 130 1954
Green Leadership

#GPM-b-certificering voor professionals.     

Maximaliseer de duurzaamheid in een project of opdracht door een gedegen inzet van P5.

De GPM-b-certificering is de eerste wereldwijd erkende duurzame projectmanagement referentie voor professionals.

Hoe voeg je de waarde “Sustainability” toe aan jouw huidige projecten?

We kijken al snel naar het maken van de juiste dingen en we vergeten de dingen juist te doen.

De Green Project Management (GPM-B) training gaat over veranderen van het bestaande. Van wat is vastgeroest, van wat we altijd al zo deden. Maar het gaat ook over vooruit kijken, energie krijgen en nieuwe dingen leren. We rijken in de training tools, technieken en een mindset aan die houvast bieden voor de diepe dalen van de verandering.

De 1ste stap in de GPM-B training is inzicht krijgen in de 17 SDG’s die we als wereld hebben benoemd. Wij leren jou hoe je dit moet lezen, combineren en gebruiken. 

In het 2de gedeelte nemen we je mee in de wereld van PRiSM. Een projectmanagement methode bestaande uit processen, documenten, flow en andere nuttige informatie om je voortgang goed te managen.

In de laatste stap behandelen we P5. P5 is de link tussen de 17SDG’s en PRiSM. De P5 structuur bestaat uit 5 onderwerpen die weer onderverdeeld zijn in een aantal subs én acties waarin je steeds dieper de verbeteringen naar een duurzame en maatschappelijk organisatie kunt vormgeven.

Naast dat wij jouw een nieuwe toekomstvisie geven, bereiden we je voor met discussies, oefeningen en korte theoretische sessies op het GPM-b™ examen. Dit examen kan online worden afgenomen op een zelf gekozen moment.

GPM Driving Sustainable Change
P5 Standard
GPM P5 Standaard
The SDGs

GPM-b™ training: Duur en Examen

We zullen u inzicht geven in de verschillende aspecten van het systeem, waaronder de duur van de training en het examen dat aan het einde van de training zal plaatsvinden.

De basis GPM-b™ training, waarop RPL (zie onderdeel Examen) van toepassing is, duurt 2 dagen.

Stakeholder engagement, Sustainable procurement, Risk and opportunity management, Success criteria, Requirements, design, delivery, Breakdowns, Estimating and budgeting, Scheduling, Change control, Team building & Progress reporting.

De GPM-b™ trainingen zijn voorbereidend op het GPM-b™ examen (dat onderdeel uitmaakt van de training maar apart geboekt dient te worden). Naast de training is minimaal 20 uur studie vereist.

PRiSM™, P5™ & GPM-b™ are copyrighted and may only be used with expressed written consent.

Algemeen over de GPM-b™ trainingen

Vooropleiding

Voor de 2-daagse training is geen specifieke vooropleiding benodigd. HBO werk- en denkniveau

Trainingsmateriaal

Handouts, Mentimeter (ten behoeve van de oefeningen), Oefenmaterialen (templates en instructies) en Boeken “Sustainable Project Management” en “The GPM P5 Standard for Sustainability in Project Management”

Investering

De investering van € 1295,- (inclusief boek, materialen en GPM-b examen, excl BTW), voldoe je op basis van de factuur die je per email ontvangt.

© Green Leadership 2022

Green Leadership
GPM_Training_Partner

Copyright 2022 Uithoorn - Nederland