Vragen? Bel ons: 085 – 130 1954

#GPM-b-certificering voor professionals.

Maximaliseer de duurzaamheid in een project of opdracht door een gedegen inzet van P5.

De GPM-b-certificering is de eerste wereldwijd erkende duurzame projectmanagement referentie voor professionals.

Dé fundamentele kennis voor de duurzaamheidscertificering.

Door deze certificering tonen professionals aan dat ze kennis hebben van het leveren van projecten of opdrachten met behulp van duurzame methoden.

Deze training levert dé fundamentele kennis voor de duurzaamheidscertificering. Deze kennis is gebaseerd op alle onderdelen van de levenscyclus van een project. De maximalisatie van duurzaamheid in een project of opdracht wordt bereikt door een gedegen inzet van P5 en de SDG’s (Sustainable Development Goals) in een PRiSM™ procesmethode.

In GPM wordt voornamelijk naar de constructie en levering van goederen en diensten gekeken, om deze te verbeteren en meetbare normen te hanteren die rekening houden met sociale, ecologische en economische effecten.

Zo leren we dus in Projecten duurzaam te produceren, denken en meten.

In de training bereiden we je voor met discussies, oefeningen en korte theoretische sessies op het GPM-b™ examen. Dit examen kan online worden afgenomen op een zelf gekozen moment.

GPM Driving Sustainable Change
P5 Standard
GPM P5 Standaard
The SDGs

GPM-b™ training: Duur en Examen

We zullen u inzicht geven in de verschillende aspecten van het systeem, waaronder de duur van de training en het examen dat aan het einde van de training zal plaatsvinden.

De basis GPM-b™ training, waarop RPL (zie onderdeel Examen) van toepassing is, duurt 2 dagen.

Stakeholder engagement, Sustainable procurement, Risk and opportunity management, Success criteria, Requirements, design, delivery, Breakdowns, Estimating and budgeting, Scheduling, Change control, Team building & Progress reporting.

De GPM-b™ trainingen zijn voorbereidend op het GPM-b™ examen (dat onderdeel uitmaakt van de training maar apart geboekt dient te worden). Naast de training is minimaal 20 uur studie vereist.

PRiSM™, P5™ & GPM-b™ are copyrighted and may only be used with expressed written consent.

Algemeen over de GPM-b™ trainingen

Vooropleiding

Voor de 2-daagse training is geen specifieke vooropleiding benodigd. HBO werk- en denkniveau

Trainingsmateriaal

Handouts, Mentimeter (ten behoeve van de oefeningen), Oefenmaterialen (templates en instructies) en Boeken “Sustainable Project Management” en “The GPM P5 Standard for Sustainability in Project Management”

Investering

De investering van € 1295,- (inclusief boek, materialen en GPM-b examen, excl BTW), voldoe je op basis van de factuur die je per email ontvangt.

Copyright 2022 Ctrl Improve BV, Laan van Kronenburg 14, 1183 AS Amstelveen - Nederland | Green Project Management® and GPM® are registered trademarks of GPM Global.