Vragen? Mail ons: info@greenleadership.nl
Green Leadership text

Richard Hoedeman

Mijn drive is het vinden van balans. Beheerst verbeteren.
Te veel controle en te weinig verbeteren, of te weinig beheersing en te veel verandering? De betekenis en de balans vind ik vooral in de methoden Lean, efficiënt en effectief verbeteren, gecombineerd met Agile, wendbaar en flexibel veranderen. De Lean Startup aanpak met het ontwikkelen door middel van een Minimum Viable Product (MVP) spreekt mij enorm aan. Als we bij de ontwikkelingen en verbeteringen dan ook nog de “Sustainable Development Goals” in acht nemen, dan wordt ik helemaal blij 🙂

Richard Hoedeman
Richard Hoedeman

Mijn achtergrond en ervaringen in zowel IT systeemontwikkeling (development) als IT service (operations) – DevOps, draag ik graag uit als coach, trainer en consultant. Samen vinden we de balans.

Om naast de praktische ervaring een goede theoretische onderbouwing voor de trainingen te waarborgen heb ik mij op de certificering en accreditatie rondom portfolio, programma en projectmanagement gestort. De laatste paar jaar is daar meer en meer aandacht voor de Agile en Lean manier van werken bij gekomen, met de nadruk op “Value Delivery” en “Cultuur” in verbeterende organisaties.

Mijn energie en enthousiasme helpen u zeker, als coach en bij het leren van de theorie én zorgen ervoor dat u slaagt voor het examen van PRINCE2, Agile PM, Scrum Master, Product Owner, PRINCE2 Agile, Lean-IT, OBM (Organizational Behavior Management) of DevOps levels – Fundamentals / PO / Coach / Leader.