Vragen? Bel ons: 085 – 130 1954

#INTRODUCTIE

Ons Leadership Team     

Wij zijn Ctrl Improve, we veranderen beheerst en bewust om te verbeteren. Dat doen we in onze eigen organisatie, maar we helpen anderen daar ook graag bij. Ons Green Leadership initiatief helpt je bij het vormen van een visie, geeft een beeld van de mogelijkheden en ondersteunt je bij de uitvoering van jouw duurzame verbeterprojecten.

Ons motto is dat we graag bij je terugkomen. Wij gaan voor een duurzame relatie. Dat bereiken we met elkaar door de beste oplossing te bedenken. Wij zorgen dat onze jarenlange ervaring en kennis van transformaties naar een nieuwe manier van werken, goed worden ingezet voor een gezamenlijke groene toekomst.

Onze passie is om op energieke wijze mensen in veranderende organisaties enthousiast te krijgen bij het leren, beheersen en verbeteren. Complexe en uitgebreide theorieën brengen wij graag aan u over op een down-to-earth manier.

Ctrl Improve Green

De VoorHoede van Ctrl Improve wordt gevormd door Taco Voorman en Richard Hoedeman. Samen zijn zij als oprichters verantwoordelijk voor de richting en de keuzes binnen de organisatie en beiden zijn zij actief betrokken bij de training, coaching en consultancy activiteiten. Samen met onze collega’s en zzp-ers helpen wij je graag verder.

Richard Hoedeman

Consultant, trainer en coach bij duurzame verandertrajecten.

Taco Voorman

Consultant, trainer en coach bij duurzame verandertrajecten.

Jeru Vick

Jeru Vick

Trainer bij Lean – Agile trajecten. Gespecialiseerd in duurzame veranderingen.

Mokleng Leung

HR, Office manager, financiële administratie en planner van onze coaching, trainingen en examens.

Bart van Osenbruggen

Bart van Osenbruggen

Trainer / coach bij Duurzaamheid en Agile trajecten. Gespecialiseerd in Business Simulaties.

Copyright 2022 Ctrl Improve BV, Molenlaan 63, 1422 XN Uithoorn - Nederland | Green Project Management® and GPM® are registered trademarks of GPM Global.