Vragen? Mail ons: info@greenleadership.nl
Green Leadership text

#INTRODUCTIE

Ons Leadership Team     

Wij zijn Green Leadership, we veranderen beheerst en bewust om te verbeteren. Dat doen we in onze eigen organisatie, maar we helpen anderen daar ook graag bij. Ons Green Leadership initiatief helpt je bij het vormen van een visie, geeft een beeld van de mogelijkheden en ondersteunt je bij de uitvoering van jouw duurzame verbeterprojecten.

Ons motto is dat we graag bij je terugkomen. Wij gaan voor een duurzame relatie. Dat bereiken we met elkaar door de beste oplossing te bedenken. Wij zorgen dat onze jarenlange ervaring en kennis van transformaties naar een nieuwe manier van werken, goed worden ingezet voor een gezamenlijke groene toekomst.

Onze passie is om op energieke wijze mensen in veranderende organisaties enthousiast te krijgen bij het leren, beheersen en verbeteren. Complexe en uitgebreide theorieën brengen wij graag aan u over op een down-to-earth manier.

Grean Leadership

Als trainers, consultants en coaches zijn we verenigd in Green Leadership om gezamenlijk materiaal te ontwikkelen en de beste trainingen te verzorgen. Dit is het kernteam:  

© Green Leadership 2022

Grean Leadership

Copyright 2022 Uithoorn - Nederland